Muziek voor een bruiloft, receptie of feest vindt u bij Xperienza   

Op deze pagina kunt u ons aanbod bekijken van verschillende bands. U kunt hier een keuze maken uit bijvoorbeeld een jazz duo of jazz band. Voor iets stevigers kunt u kijken bij onze coverbands of bij onze brassband. Voor muzikale alleskunners kijkt u bij DJ

Iedere band is zeer geschikt voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, borrel, receptie,feest of ander evenement. 

Kijk eens op deze pagina als u op zoek bent naar acts die geschikt zijn voor Live Achtergrondmuziek.

Staat uw gewenste bezetting er niet bij ? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om zelf een band samen te stellen 

Solo muzikant

Misschien heeft u een diner georganiseerd voor een klein gezelschap. Of is de ruimte gewoon beperkt. Een solo muzikant is dan de perfecte oplossing indien u toch op zoek bent naar Live Achtergrondmuziek. Ook wanneer er geen vleugel aanwezig is op locatie is het mogelijk om een pianist in te huren. De pianist kan namelijk zelf eventueel een stage piano mee nemen. Deze neemt aanzienlijk minder ruimte in dan een echte vleugel. Met een gitarist heb je dit probleem zelfs helemaal verholpen!

Bekijk ons aanbod van solo muzikanten hier.

Jazz Duo

Onze jazz duo's worden veel geboekt. Met name voor Live Achtergrondmuziek tijdens bijvoorbeeld een receptie, bruiloft of borrel. Een jazz duo kan bij ons in verschillende samenstelling worden geboekt. Zo heeft u de keuze uit een duo van saxofoon en gitaar. Maar u kunt ook kiezen voor een veel opvallender jazz duo met zang en contrabas

Een jazz duo neemt nog steeds niet erg veel ruimte in op locatie. En ook wat betreft versterking van geluid blijft het bij een jazz duo nog steeds allemaal erg overzichtelijk. Een kleine ruimte mag dan ook geen rede zijn om het niet te doen!

Staat uw bezetting er niet tussen? Dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op en wij stellen voor u de gewenste bezetting samen.

Bekijk ons aanbod van jazz duo's hier.

Jazz Trio

Heeft u net even wat meer ruimte tot uw beschikking voor Live Achtergrondmuziek? Of gewoon meer gasten waarvan u wilt dat iedereen de muziek ook hoort en ziet? Dan is een jazz trio een hele slimme keuze. Trio Romanello is een jazz trio met zeer veel ervaring. Dit jazz trio bestaat uit saxofoon, gitaar en contrabas.

Met drie muzikanten klinkt alles toch net even wat steviger en vraagt daarmee ook wat meer de aandacht. Dit betekend overigens niet dat daarmee het geluidsniveau zo hoog wordt dat je niet meer met elkaar kan praten. Dit jazz trio snapt heel erg goed wat hun functie is gedurende een receptie of borrel. 

Kijk voor meer informatie over dit jazz trio op deze pagina.  

Jazz Band

Een jazzband bestaat vaak uit minimaal vier muzikanten. Wanneer je echt indruk wilt maken op de gasten is een jazz band huren een goede optie!

Wanneer je een behoorlijk aantal gasten hebt, heb je waarschijnlijk ook genoeg ruimte om een jazz band te plaatsen. Meer gasten betekend ook meer geroezemoes. Een jazz band is hier ook tegenop gewassen maar kan nog steeds akoestisch spelen. Met andere woorden, nog steeds weinig gedoe met het versterken van het geluid. En dat geeft weer een hoop voordelen. 

Wij bieden verschillende jazz bands aan. Kijk hier voor ons aanbod.

Coverband

De keuze in coverbands is gigantisch! Daarom helpen wij jou graag met het vinden van de juiste band. In ons bestand hebben we hele specifieke coverbands opgenomen. Zo kun je bij ons kiezen uit een funk en pop band. Of een soul band. Alleen maar Nederpop? Liever toch top 40? Alles is mogelijk. Naast het aanbod op onze website hebben hebben we nog een ruime keuze uit bands waaruit je kunt kiezen. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod van coverbands.

Bruiloft Muziek

Bij het organiseren van een bruiloft komt ontzettend veel kijken. En je wilt dat je mooiste dag van je leven natuurlijk perfect is! Wij helpen jou graag bij het zoeken naar de perfecte muziek tijdens je bruiloft. Of het nu gaat om een jazz duo tijdens de receptie of een DJ met saxofoon tijdens het feest. 

Kijk op deze pagina voor meer informatie over muziek tijdens je bruiloft.

Brassband Dr. Brass

Brassbands zijn hot! Op dit moment zie je ze overal. Dat is ook goed te begrijpen. Brassbands zijn makkelijk inzetbaar, kunnen akoestisch spelen, produceren toch een hoop geluid en krijgen de mensen vaak aan het dansen. 

Waar je echter wel vaker mee te maken hebt is het verschil in niveau. Niet alle brassbands die je tegen komt bestaan uit professionele musici. 

Dr. Brass is wel zo'n brassband. Deze brassband wordt geboekt vanwege het bekende repertoire dat ze spelen en het ontzettend hoge muzikale niveau. Omdat deze brassband ook nog eens bestaat uit een groep vrienden spat de lol er vanaf. Succes gegarandeerd dus. 

Kijk voor meer informatie over deze brassband op deze pagina.

DJ met Saxofoon

Een DJ met een saxofonist is op dit moment één van de meeste geboekte acts tijdens bruiloften en feesten. Dat is ook te begrijpen. Een DJ is flexibel in zijn muziek keuze, is makkelijk weg te zetten en een stuk voordeliger dan een hele band. 

Maar vaak wordt dan toch de aanwezigheid van een live muzikant gemist. Het inhuren van een DJ met Saxofoon is dan de oplossing voor dit probleem! Mensen ervaren de avond dan toch anders. Het hebben van eensaxofonist overbrugt namelijk de afstand tussen DJ en de gasten. 

Omdat dit concept zo ontzettend populair is geworden bieden veel partijen dit concept ook aan. Wij werken echter alleen met professionele muzikanten en DJ's. In de praktijk wilt het nog wel eens voorkomen dat saxofonisten die niet opgeleid zijn op een conservatorium en toch dit concept uit oefenen. Bij Xperienza werken wij alleen samen met saxofonisten die weten wat het concept inhoud en op hoog niveau hun instrument beheersen!

Kijk voor meer informatie over een DJ met Saxofoon op deze pagina.

Create Your Own Experience

Wij realiseren ons dat ieder evenement weer anders is en soms vraagt om maatwerk. Bij Xperienza zijn wij altijd beried om hier naar te kijken. Vraag hier een vrijblijvende offerte op voor de mogelijkheden. Dan kijken we samen naar wat voor uw evenement het beste is. 

Heeft u meer behoefte aan een persoonlijk gesprek. Ook dit is geen enkel probleem. Neem daarvoor contact met ons op. Dan plannen wij een afspraak met u in.

E-mailen
Map
Info