DJ GEERT BERGERS

Xperienza werkt uitsluitend met professionele DJ's. Met DJ Geert Bergers garanderen wij u een fantastische avond waar niemand stil kan blijven staan ! 

Met zijn jarenlange ervaring in discotheken, clubs en op diverse andere locaties door heel Nederland, weet hij van elk evenement een succes te maken. Hij is niet alleen een dj, maar een professioneel performer.


DJ & LIVE MUZIKANTEN 

Live muzikanten die je toevoegt aan een DJ maken het feest toch net wat bijzonderder. Je hebt meer interactie en meer contact met het publiek. Vanwege deze reden wordt er tegenwoordig vaak een muzikant bijgeboekt bij een DJ. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je een saxofonist samen met een zangeres toevoegen aan een DJ. Maar ook bijvoorbeeld een percussionist of pianist!

De muzikanten spelen of zingen gedurende de avond meerdere sets mee met de DJ. Je kunt ze inhuren voor een tijdsblok van één uur tot vier uur! Onderstaande opties zijn DJ's waarbij muzikanten kunnen worden toegevoegd. Wederom geldt hier dat er verschillende combinaties gemaakt kunnen worden met de muzikanten. Klik op de afbeelding voor meer informatie!