Overzicht van bands die geschikt zijn als live achtergrondmuziek

Als u een borrel heeft georganiseerd voor uw bedrijf wilt u natuurlijk rustig kunnen praten met uw collega's. Evenementenbureau Xperienza heeft op deze pagina een selectie gemaakt van bands die zeer geschikt zijn als achtergrondmuziek. Ook als u op zoek bent naar jazzy muziek tijdens de receptie op uw bruiloft kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze.

Alle muzikanten zijn gewend om muziek te maken op een prettig geluidsniveau zodat u nog rustig met elkaar kunt praten! Daarnaast werkt Xperienza uitsluitend met professionele muzikanten. Voor welke band u ook kiest, wij leveren u altijd een jazz band van hoog niveau! Ook de uitstraling van de band vinden wij belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat de artiesten er representatief en verzorgd eruit zien. 

Nagenoeg alle opties die op deze pagina worden genoemd kunnen akoestisch spelen. Dit houd in dat er vaak niet meer nodig is dan wat stroompunten en dat het extra versterken van de instrumenten niet nodig is aangezien het achtergrondmuziek betreft. 

Achtergrondmuziek voor uw bruiloft

Jazz duo Romanello, jazz duo Sweet & Spicy en Sax And More Piano, zijn zeer geschikt voor bruiloften. Vaak worden deze duo's geboekt als prettige achtergrondmuziek na de ceremonie tijdens de receptie en het aansnijden van de taart.

Ook Trio Romanello en A Singin' Affair zijn geschikt voor achtergrond muziek. Deze bezettingen zijn  iets groter en kunnen dus ook meer volume maken. Als gedurende de avond de muziek wat steviger mag, zijn deze bands een zeer goede keuze!

Klik voor een uitgebreider overzicht van bands die geschikt zijn voor uw bruiloft hier. 

Achtergrondmuziek voor uw bedrijfsfeest

U kunt natuurlijk de radio aanzetten. Maar een jazz duo, jazz trio of jazz band geeft toch een hele andere beleving aan uw evenement en zorgt voor sfeer! Een jazz band kan zorgen voor prettige achtergrondmuziek tijdens uw diner, netwerkbijeenkomst of borrel. Daarnaast zorgt een jazz band voor een professionele uitstraling. De artiesten zien er altijd verzorgd uit en gedragen zich professioneel tijdens uw evenement. Daarnaast communiceren wij snel, professioneel en werken niet met ingewikkelde contracten of secundaire voorwaardes. 

Klik voor een uitgebreider overzicht van bands die geschikt zijn voor uw bedrijfsfeest hier.


Hieronder vindt u een selectie van bands die zeer geschikt zijn als achtergrondmuziek

E-mailen
Map
Info