Solo Instrumentaal

Op deze pagina vindt u ons overzicht van solisten. 

Ideaal als achtergrondmuziek bij kleine gezelschappen. Het voordeel van een solist is dat deze op iedere denkbare plek geplaatst kan worden. Het zorgt voor een intieme en warme sfeer bij bijvoorbeeld uw receptie, borrel of diner. 

Heeft u niet gevonden waar u naar op zoek was ? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken graag met u mee naar de meest geschikte muzikant voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, borrel of ander evenement.  


SOLO PIANO Bent u op zoek naar sferische achtergrond muziek tijdens uw diner of bruiloft? 

Dan kunt u bij Xperienza een pianist inhuren om hier op gepaste wijze invulling aan te geven. Indien u of de locatie niet de beschikking heeft tot een piano kan de pianist zelf een stagepiano mee nemen.

Vraag hier uw offerte aan voor een solo pianist

 

SOLO SAXOFOON Houd u van de warme klank van een saxofoon? 

Dan bent u hier aan het goede adres. Wij werken uitsluitend met saxofonisten die gestudeerd hebben aan het conservatorium. Wij staan dan ook garant voor een hoog speelniveau van de saxofonist die u bij ons boekt.

Vraag hier uw offerte aan voor een saxofonist

 

SOLO GITAARHet geluid van de gitaar ligt prettig en rustig in het gehoor. 

Ideaal als achtergrond muziek tijdens uw diner of borrel. Vooral bij gelegenheden waar er weinig ruimte is. Ook kan de gitarist akoestisch spelen indien er ook geen stroom aanwezig is op locatie. 

Een gitarist die ook zingt en zichzelf begeleid hoort tevens tot de mogelijkheden.

Vraag hier uw offerte aan voor een solo gitarist

E-mailen
Map
Info