Een unieke brassband huren doet u bij Xperienza

Wanneer u op het punt staat een brassband te huren, zult u niet verbaasd opkijken wanneer we u vertellen dat een muzikale act uw evenement een gigantische upgrade kan geven. U zult dit wellicht wél doen, als u ziet op welke manier onze brassband dit aanpakt. Want de energie die deze muzikanten met zich meebrengen, is namelijk ongekend.


Dr. Brass zal nooit met de stille trom vertrekken

 Bij Xperienza bieden wij u met brassband Dr. Brass, dan ook graag de mogelijkheid deze geweldige live performance op het podium van uw evenement te brengen. En vreest u vooral niet dat de meerwaarde aan entertainment ten kost zal gaan van de muzikale inhoud. Want het repertoire dat zij ten gehore brengen, zal u ook zeker positief verrassen.


Wanneer u besluit een brassband te huren en u kiest voor Dr. Brass, kiest u voor een band die uw evenement op unieke wijze voorziet van toegankelijke arrangementen waarin bekende top 40 nummers zijn verwerkt. Maar ook voor een gezonde dosis funk, jazz of groove New Orleans kunt u bij deze muzikanten terecht. Dr. Brass is een jonge brassband, gevormd uit vrienden die gezien hun overeenkomstige (hooggeschoolde) muzikale achtergrond, met ongekend enthousiasme en plezier op het podium staan. Elk evenement waarbij het dak eraf moet, heeft hier baat bij.


Een unieke ervaring, on stage en achter de schermen

Maar het unieke karakter van de te huren brassband, is niet het enige dat Xperienza als evenementenbureau onderscheidt van de rest. Bij ons kunt u namelijk rekenen op een service die wellicht net zo zeldzaam is. We reageren en schakelen niet alleen snel met u als klant, maar denken ook graag met u mee als u dit wenst. We bieden u een luisterend oor wat betreft uw wensen, maar laten u ook zeker niet aan uw lot over in het proces om überhaupt tot concrete wensen te komen. Eerlijkheid en transparantie staan hierbij centraal. Niet alleen naar u toe, maar ook naar onze muzikanten die zich volledig voor u inzetten. Alleen op deze manier is het mogelijk uw evenement gezamenlijk naar het hoogste niveau te tillen. 


Dus wilt u een brassband huren waarmee u zich er niet alleen van verzekert dat het dak eraf gaat, maar ook van het feit dat u voor een unieke en hoogwaardige act kiest die nooit uit de toon zal vallen gedurende uw evenement? Dan heeft u met Xperienza het juiste evenementenbureau gevonden om dit te realiseren.
E-mailen
Map
Info