Uw bruiloft wordt één van de mooiste dagen van uw leven. 

Xperienza wilt u graag daarbij helpen en ontzorgen. Wij geven persoonlijk advies gebaseerd op uw wensen. Zo kunt u bij ons een jazz duo of jazz band boeken die zorgt voor de juiste sfeer voor, tijdens of na de ceremonie. Ook voor tijdens het feest in de avond hebben we voor u genoeg te bieden. Een knallende coverband of een DJ met saxofonist of zangers behoort tot de mogelijkheden. 

Hieronder vindt u een overzicht van bands die veel ervaring hebben met bruiloften en daar zeer geschikte invulling aan kunnen geven.

Achtergrondmuziek tijdens de receptie.

  • Best Wedding Band Een band die zich volledig heeft gespecialiseerd in bruiloften is de Best Wedding Band. Zij kunnen invulling geven aan zowel de ceremonie, receptie en het feest. 
  • Duo / Trio Romanello  Dit duo of trio is zeer geschikt als achtergrondmuziek tijdens uw receptie. Zij zorgen voor een fijne sfeer en spelen op een prettig geluidsniveau. Omdat ze akoestisch kunnen spelen zijn ze overal makkelijk nee te zetten. 
  • Duo Sweet and Spicy Een bijzonder duo dat bestaat uit een zangeres en contrabas. Samen zorgen zij voor zeer prettige en makkelijk in het gehoor liggende achtergrondmuziek tijdens de receptie.


Kijk voor nog meer opties bij achtergrondmuziek

Muziek of DJ tijdens het feest op uw bruiloft waarbij het dak eraf gaat! 

Deze bands hebben enorm veel ervaring en hebben al eerder tientallen bruiloften met succes weten in te vullen. Je kunt dus gerust één van onderstaande bands inhuren voor je feest! 

Kijk voor nog meer opties bij Coverbands

Muziek tijdens de ceremonie, receptie en het feest: Best Wedding Band

Muziek voor Bruiloft

 Deze band is een alleskunner als het gaat over bruiloften. Best Wedding Band kan in de bezetting van piano en zang prachtige invulling geven aan de ceremonie. Bij de receptie spelen ze heerlijke jazzy nummers als achtergrondmuziek en tijdens het feest gaan ze vol gas met bekende pop en soul repertoire. 

Wilt u meer weten over deze veelzijdige band? 

Klik hier voor meer informatie over de Best Wedding Band  
Waarom muziek voor uw bruiloft huren bij Xperienza

  • Alleen maar professionele muzikanten
  • Kwaliteit tegen een eerlijke prijs
  • Wij leveren muziek op maat!
  • Wij kijken en luisteren naar uw persoonlijke wensen en denken met u mee
  • Geen gedoe met ingewikkelde secundaire voorwaarden en contracten
E-mailen
Map
Info