Met een DJ en saxofonist kiest u voor entertainment waar meer in zit dan alleen muziek

 Door te kiezen voor een DJ en saxofonist op het podium van uw evenement, neemt u in één klap al uw muzikale zorgen weg. Anno 2017 is deze vorm van entertainment op zijn zachtst gezegd ‘hot’. En terecht. Met een DJ en saxofonist van Xperienza wordt direct duidelijk waarom.

De kracht van veelzijdig entertainment

De reden hiervoor ligt dan misschien voor de hand, dit maakt hem niet minder krachtig. Want niets is zo heerlijk als een muzikale act die gegarandeerd elk verzoeknummer door de speakers kan laten knallen. En dat terwijl de artiesten in ruimtelijk opzicht altijd in te passen zijn, zonder met veel technische aspecten rekening te hoeven houden.

Hoewel een muzikaal repertoire dat naadloos aansluit op de wensen van uw gasten, ervoor zal zorgen dat zij op enig moment door de performance gegrepen zullen worden, zorgen we er bij Xperienza voor dat interactie in geen geval een issue zal zijn. Door uw evenement te voorzien van een DJ én saxofonist, haalt u met laatstgenoemde een gegarandeerde connectie met het publiek op uw feest. Als verlengstuk van de DJ verheft een ervaren en professionele blazer, die bij Xperienza altijd van hooggeschoold niveau is, de muzikale act tot een ongekende live experience.

Xperienza gaat voor het maximale

 Maar we willen u niet alleen muzikaal tevreden stellen. We vinden de randzaken namelijk net zo belangrijk. Het woord service klinkt ons ook als muziek in de oren en dit zal u dan ook zeker opmerken gedurende een samenwerking met Xperienza. U zult ervaren dat we er alles aan doen om snel voor u te schakelen en reageren, om zo goed mogelijk op uw wensen in te spelen. Wij bieden u hierbij een luisterend oor, maar indien u wenst ook een muzikale sparringpartner. Wij zullen ten alle tijden eerlijk naar u en onze artiesten communiceren, want alleen zo kunnen we met zijn allen uiteindelijk genieten van een optimaal eindresultaat.

Met een DJ en saxofonist van Xperienza voert uw muzikale voorkeur de boventoon, met een sterke live experience als kers op de taart.


E-mailen
Map
Info